EDD Pluggin

Basic support is open to all members of Volatyl Themes but what about those who need a little more? That's what Volatyl Themes subscriptions are for. The Priority Support subscription gets you more detailed, personal support while the Advanced Development subscription not only includes Priority Support, but also grants you access to premium content only seen by subscribers. This premium content will help you take your Volatyl websites to the next level with advanced development techniques, integration tips, and more information on how to really put Volatyl to use. Check out the subscriptions!

This topic is: resolved

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  sdavis2702 5 years, 4 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #3828

    Ray
    Participant

    I know the EDD plugin isn’t your product, but I’ve been going back and forth with EDD via the forum and an ongoing support ticket but I can’t even configure the pluggin because the “Download Menu” doesnt show up in my Dashboard.

    I deactivated all of my other plugins (as per Pippins instructions)
    I sent screenshots of my pluggins & Dashboard
    I activated the WordPress 2012 Theme (as per Pippins instructions)

    But nothing is working. As you know I want to use EDD and the EDD child theme but I can’t get it set up.

    Any thoughts?

    #3831

    sdavis2702
    Keymaster
    Post count: 72

    That is VERY strange. I couldn’t even imagine what that could be. Pippin is far more knowledgable than I am and his troubleshooting system is outstanding. For it not to work with multiple themes and all plugins disabled is beyond me.

    Do you have a local setup or development server you can try EDD on? Have you scrapped your download (could be corrupted) and downloaded it again (talking about EDD)?

    #3830

    Ray
    Participant

    Yo Sean I swear I don’t know what it is (was) but Pippin had me give him admin access, so I created a user profile for him and the pluggin is working fine.

    SO I also logged in using the new profile and the logo uploader is working perfectly as well.

    I really don’t know what the issue is with my profile, but I’m going to delete it. Everything seems to working now.

    Thanks for all of your help on this matter (and the others).

    #3829

    sdavis2702
    Keymaster
    Post count: 72

    That’s actually pretty interesting. Now I want to play around with user roles and see if I can duplicate the issue. This may have been more help than you think. I’m glad you’re all sorted out, though!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.